ja mam pytanie, bo skoro tym sms-em ktos wysle pieniadze to przeciez nie bedzie serwera z gamesneta i gdzie te pieniadze do wirtualnego portfela pojda? Czy po prostu to jest all przekierowywane na kogos konto w banku?
Bo jeśli bardziej się dla Nas opłacic to takto zrobie przelew, a jak bez różnicy to mogę sms-em, bo mam na koncie troche, wiec jak robic?
stress kasa idzie na wirtualny portfel na fragowni. Oczywiście nie oszukujmy się, gdy wysyłasz sms to ponad 50% kasy dostaje twój operator. Czyli jeżeli każdy ma taką możliwość to niech wysyła przelewem.
krzysiu lepiej będzie w złotówkach ;)
_________________ "A kto ma za nic małe rzeczy, wnet podupadnie."Syr 19,1
no widzisz Fou, bo musieliście tam zmienić treść smsa czy coś bo przecież na tam gdzie było wcześniej musiał być inny koda, no to tak jak myślałem. Więc ja jako człowiek biznesu xD zrobię przelewik, czekam tylko na pieniądze, bo musi mi dojść przelew z innego konta. Kaskę na pewno wpłacę i chętnie będę pomagał. Nasza sieć musi istnieć ;]]
nie mam wiecej pytań
Ostatnio zmieniony przez stresS 2009-10-01, 14:52, w całości zmieniany 1 raz
Na tym FFA z fragowni przydały by się standardowe mapy ...
Why?
Przecież są mapy standardowe i niestandardowe to jest przeciez FFA :)
_________________ Na serwerach od - 11.2007r.
Na uD Steam - od początku.
Na forum od - 08.2008r.
Pierwszy nick - DziurkeNs Manchester UNITED & TIESTO <3!
Właśnie chodzi mi o niestandardowe , żeby nie były używane FFA to znaczy bardziej w moim zrozumieniu gra bez zasad na normalnych mapach standardowych , na 4fun można wgrywać jakieś małe dupeczki mapeczki
[ Dodano: 2009-10-03, 21:35 ]
1. Przy rzuceniu flesha , granata , smoga napisy przy granacie jest "[HE]" przy fleshu i smogu już nie ma ? proponował bym zrobić "[SG]" und "[FB]"
2. Więcej czasu na kupowanie broni, akcesoriów
3. Dodanie komendy w sayu : /hsall ( pokazuje kto najwięcej strzelił HSów )
Chyba cię pojebało prawda?> to jest bardzo ważny element gry dzięki temu wiesz kto gdzie idzie i jak zginie masz info gdzie wbija przeciwny team większość doświadczonych graczy na ffa chyba tego używa gdy nie ma komunikacji