Witam!
Chciałem się spytać czy ktoś z diabełkowiczów ma podobne hobby jak ja czyli noże (takie lepsze nie z bazarku ). Jacy są wasi ulubieni producenci? Foldery, scyzory, multitoole, balisongi czy z głownią stałą?
_________________ I joined this team just to kill maggots, like you!
Wysłany: 2010-01-25, 14:24
znajomy ma wystawę Broni na ścianie.... i to pokaźną. Od pepeszy, przez MG44 po kałacha. Wśród nich ma też kilka noży.. Strasznie mi się Kukri podoba. a tak Btw.... katana przereklamowana "no dachi" lepsze ;p
_________________ Jeżeli nie wiesz co czynisz.... rób to w sposób elegancki.... // Nobody expect The Spanish Inquisition!! xD
Ostatnio zmieniony przez Korzon 2010-01-25, 14:27, w całości zmieniany 1 raz
znajomy ma wystawę Broni na ścianie.... i to pokaźną. Od pepeszy, przez MG44 po kałacha. Wśród nich ma też kilka noży.. Strasznie mi się Kukri podoba. a tak Btw.... katana przereklamowana "no dachi" lepsze ;p
Wysłany: 2010-01-30, 21:49
nie... jego tata ma kase i jest kolekcjonerem broni ;] ale jak to zobaczylem na scianie to mi szczeka opadła..... lajcik podobno wszystkie zamki są pospawane ;p więc strzelać się nie da.... podobno
_________________ Jeżeli nie wiesz co czynisz.... rób to w sposób elegancki.... // Nobody expect The Spanish Inquisition!! xD
Katana wcale nie jest przereklamowana, tylko trzeba mieć dużego skilla i katana nie w każdej sytuacji się sprawdza. No dachi ma jak dla mnie za długą rękojeść, a za krótkie ostrze (chociaż mogę się mylić).
ja podziwiam Japończyków za ich dbałość o eksponaty muzealne...katany które mają ok 1000 lat wyglądają jak nówki dzięki odpowiedniemu odnawianiu...jak odnawiać nóż to tylko do Japonii :)
_________________ I joined this team just to kill maggots, like you!