Jeżeli odwiedziłeś forum po raz pierwszy to powinieneś się z nami przywitać. Masz okazję to zrobić w tym temacie. W swoim poście powinieneś napisać coś o sobie skoro dołączasz do naszej społeczności forumowej. Możesz napisać:
-imię
-skąd jesteś
-zainteresowania
-ile grasz w CSa, a ile na naszych serwerach
itp.
Po przywitaniu zapoznaj się z zasadami obowiązującymi na naszym forum. Możesz znaleźć je tutaj: :..klik..: UWAGA!
Posty zamieszczają tylko nowi użytkownicy. Wiadowości innych użytkowników typu witaj, siema będą usuwane!
Wysłany: 2008-06-01, 16:22 Cześć
Nick w grze:MaDziX Imię:Madzia Miejscowość:Warszawa Wiek:20 Hobby:Cs W CS gram:1 rok Na udiabelka.com gram:tydzień Parę zdań od siebie:Bardzo lubię kz kiedyś skakałam na KZ KampNO lecz teraz wole udiabelka.Bardzo mi sie tu podoba,będę tu częstym graczem.
Nick w grze:Li$$
Imię:Grzesiek
Miejscowość:Myślenice
Hobby:Sport, Cs
W CS gram: 8 miesięcy
Na udiabelka.com gram:1,5 mies.
Parę zdań od siebie: dobry serwer,mili gracze itp
Nick w grze:~rk Imię:Adrian Miejscowość: Lublin Wiek:21 Hobby: siłownia cs imprezki :P W CS gram: od wersji 1.3 wiec juz troszkę z małymi przerwami Na udiabelka.com gram:od 2 tygodni Parę zdań od siebie: ogólnie to to nie wiem sam :P
Nick w grze: Blacha Imię: Mateusz Miejscowość: Jaworzno Wiek: 14(jeden z najmłodszych ) Hobby: CS, czasami rower W CS gram: od ferii zimowych Na udiabelka.com gram: ok. 4 miesiące Parę zdań od siebie: Gram głównie na Zombie Infection, gdy na nim coś nie działa lub jest full graczy to wchodze na 4FUN, sporadycznie od trzech dni na TP
Nick w grze: Kubis_Crooos! Imię: Kuba Miejscowość: Rawicz Wiek: 15 Hobby:Cs, pływanie, lekkoatletka W CS gram:2 lata Na udiabelka.com gram: 2 miesiące Parę zdań od siebie: Najbardziej lubię War3 :P Ogólnie na każdym servie miła atmosfera, ale ten plugin mi przypadł do gustu. Teraz nowy Diablo Mod mnie tak nie zadowolił :/ Niby coś podobnego, ale odpada. Lubię 4FUN i TP. niekiedy wchodzę na Zombie i FFA. Lecz rzadziej :P Jak już nigdzie nie ma miejsca to KZ.
Nick w grze: -=Dogi=- Imię: Piotrek Wiek: 15 Hobby: Cs, L2, Sport W CS gram: 4 miesiące Na udiabelka.com gram: ok: 1 miesiąca Parę zdań od siebie: Good Serwer
Ostatnio zmieniony przez Dogi 2008-07-23, 15:17, w całości zmieniany 3 razy
Nick w grze: Darkeen
Imię: Szymek
Miejscowość: Okolice Zamościa
Hobby: Hmm.... Piłka nożna, CS, też coś porobię w HTMLu.
W CS gram: z 1.5 roku
Na udiabelka.com gram: od tygodnia
Parę zdań od siebie: Hmm... Lubię grać głównie na war3 i zombie.
Nick w grze:Dejmon
Imię:Rafał
Miejscowość:Łódź
Hobby:gra w cs-a
W CS gram:3 prawie 4 lata
Na udiabelka.com gram:2 miesiące
Parę zdań od siebie: Zarejestrowałem sie pare dni temu ale dopireo dzis napisałem cos o sobie bo byłem zajety graniem w cs-a. najcziesciej gram na ZMI ale czasami wchodze na FFA /close
Nick w grze: [H.A.K]=Abuk Imię: Kuba Miejscowość: Gliwice Wiek: 13 Hobby:Informatyka W CS gram: 1 rok z przerwami duzymi Na udiabelka.com gram: 1 dzień? (gralem kiedys pod innym nickem) Parę zdań od siebie: Super servery :)
Nick w grze: Spartakus
Imię: Adam
Miejscowość: Niedoń
Hobby: dziewczyny, CS i diablo
W CS gram: 1-2 Miesiące
Na udiabelka.com gram: od 1 miesiąca chyba :)
Parę zdań od siebie: Macie spox serwery, chyba najlepsze z jakimi sie spotkałem :)
nick w grze: *Edy$* imie: Patryk miejscowość: Żukowo(okolice gdańska) wiek: 18 lat hobby: motoryzacja, informatyka, cs, piłka nożna w cs gram: prawie rok na udiabelka.com gram: około kilku miesięcy Parę zdań od siebie: Najlepsze serwy w sieci i najlepsi gracze, szczególnie kocham tryb zombie mode, tam mnie spotkacie
Nick w grze: Jendrek
Imię: Michał
Miejscowość: Łódź
Hobby: Motoryzacja, militaria, CS
W CS gram: powyżej 4-5 miesięcy
Na udiabelka.com gram: Kilka dni
Parę zdań od siebie: Bardzo dobre servery, jest kultura i miła atmosfera. Tylko czasami nie ma kontaktu z adminami. :/
Nick w grze: AmeN
Imię: Marcel
Miejscowość: Ruda Śląska
Hobby: CS | MMORPG | Informatyka
W CS gram: 3 lata
Na udiabelka.com gram: 2 miesiące
Parę zdań od siebie: bez komentarza :)
Nick w grze:Mr.Nintendo Imię:Piotrek Miejscowość:Jaworzno Wiek:16 Hobby:Rower W CS gram:1 rok Na udiabelka.com gram:1 miesiąc Parę zdań od siebie:Jestem z Jaworzna jeżdżę na rowerku tak wyczynowo! no i uwielbiam grać w csika :P
Nick w grze:m3fIsTo Imię:Adrian Miejscowość:Sandomierz Wiek:17 Hobby:Siatkówka W CS gram:ok.1 rok Na udiabelka.com gram:5 miesięcy Parę zdań od siebie:Macie super serwery
Nick w grze:NEONI
Imię: GRZES
Miejscowość: okolice Olkusza
Hobby: rodzina-juz tylko lubie ogladac dobre mecz w noge i siate.
W CS gram: 3 miechy
Na udiabelka.com gram: 2,5 m
Parę zdań od siebie: fajowe servery i kultura.
Ostatnio zmieniony przez NEONI 2008-06-23, 14:36, w całości zmieniany 1 raz
Nick w grze:rekin2
Imię:Michau
Miejscowość:Szczecin
Hobby:rower, pływać, grać
W CS gram:3 miechy
Na udiabelka.com gram:ponad miesiąc
Parę zdań od siebie:Ssssservy są O K